Местоположение

гр. Варна, бул. Васил Левски №70

Жилищна сграда „Бриз хоумс“ се намира на бул. „Васил Левски“, в слънчевия и елитен квартал „Бриз“.

 Районът е изключително комуникативен с отлично изградена инфраструктура, позволяваща бърз и удобен достъп до центъра на Варна, курортните комплекси „Св.Св. Константин и Елена“, „Златни пясъци“ и до всички части на града.

В непосредствена близост до „Парк-паметник на българо-съветската дружба“ , създаващ прекрасни условия за спорт, релакс и отмора.

Само на няколко минути пеша от Морската градина – един от символите на града!

За почитателите на спортни, културни и конгресни мероприятия в удобна близост се намират емблематичните за морската столица сгради и атракциони: Дворцът на Културата и Спорта и Делфинариумът, Зоологическа градина, както и едни от най-посещаваните за града Стадион „Тича“ и Стадион „Варна“.

„В района на жилищна сграда „Бриз хоумс“ се предлагат широка палитра от търговски услуги, магазини на големи хипермаркети, спортни центрове, тенис кортове, здравни заведения, места за отдих, тренировки и забавления.

Сред предимствата на локацията на жилищната сграда е и близостта до едни от най-елитните учебни заведения на град Варна: IV Езикова гимназия “Фр.Ж.Кюри“, ПГХТ „Менделеев“, Филиалът на Шуменския университет, Математическата гимназия, ЧЕГ „Джордж Байрон“, ОУ „Захари Стоянов“ и ОУ „Раковски“.

Разгледайте картата

До Центъра на гр. Варна

4.5 км.

До Морската градина

400 м.

До централна Автогара

4.4 км.

До Международно Летище Варна

11.3 км.

Искаш ли да ти звъннем?

Ще ти звъннем и ще отговорим на въпросите ти безплатно, още днес. Или се обади и попитай на +359 896 661 619